Doorgaan naar hoofdcontent

Contact

Omdat sommige mensen mij toch echt heel graag willen mailen hier mijn email adres:
hoogbegaafdenadhd@gmail.com

Ook kan je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.

Let op: Ik plaats geen teksten van derden. Als je namens een bedrijf contact zoekt omdat je graag je link wil laten toevoegen, dan kan ik je vast vertellen dat ik dat niet ga doen, en mailen heeft dus geen zin. Je mag mij je levensverhaal mailen, maar helaas moet ik toegeven dat ik geen orakel ben en niet kan zeggen wat je moet doen.

Spelfouten
Spelling is niet echt mijn ding. Ik ben waarschijnlijk de enige hoogbegaafde die er geen hobby van heeft de taalfouten van een ander te verbeteren. Als jij wel zo iemand bent, en als je fouten hebt aangetroffen in mijn blog dan hoor ik dat graag van je, ik sta open voor feedback!

Reacties

 1. Haha ik ben wel zo iemand die alle taalfouten ziet. Ik zag er wel een paar, maar gezien de ontzettend boeiende inhoud en vliegende vaart in je blog kan ik ze totaal negeren. Zie dat maar als een groot compliment :-). Groet en ik lees je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor de teksten onder de kop kenmerken. Feest van herkenning.

  Ik ben een vrouw die volgens een arbeidspsychologe adhd zou moeten hebben omdat; ik er een discrepantie ter grote van de grand canyon bestaat tussen mijn verbaal en performaal IQ. Verbaal hoogbegaafd maar performaal zwak begaafd.

  Anneke schreef al dat je blog in vliegende vaart is geschreven. Wat ik kan beamen.
  Maar dat maakt het lezen voor mij best lekker. Ik ben iemand die heel snel kan lezen.
  En van hak op de tak kan springen in logica. Je tekst sluit daar lekker op aan , wat het dan niet zo saai en langdradig maakt.
  Mijn complimenten voor je blog.
  Lees graag meer van je.

  groetjes maan
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn blog dit. Eindelijk zonder de bemerking of het goed of slecht is, maar vanuit een positief standpunt. Wordt altijd zo negeatief geschreven over dit soort dingen.
  Ik worstel idd ook met een aantal dingen die hier ter sprake komen. Vooral het onbegrip bij het bedrijf doordat je sneller bent en meer kan hebben dan gemiddeld. Kost heel veel moeite om ze te laten zien dat het juist voor het bedrijf goed is iemand met deze kwaliteiten in dienst te hebben en ze niet op hetzelfde (erg lage) gemiddelde als de rest te laten draaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thuiskomen! Fijn om te lezen! Hier ga ik nog veel rondsnuffelen,

  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel voor je blog: zowel informatief als steunend. Ik hoop dat je blijft updaten. Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je wel voor je blog: zowel informatief als steunend. Hoop dat je blijft updaten

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten